Termeni si conditii de utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.panoramagardens.ro

Site-ul www.panoramagardens.ro este operat de societatea Cristea T. Sorin-Vasile PFA, cu sediul in Str. Garii , Nr. 20, Blaj, Alba, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F1/255/27.04.2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si descarcarea materialelor de publicitate de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.panoramagardens.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Drepturi de autor si de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului www.panoramagardens.ro este proprietatea Cristea T. Sorin Vasile PFA, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Continutul site-ului www.panoramagardens.ro imagini, texte, elemente de grafica web, elemente de grafica sub format descarcabil de pe site, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, fisiere de tip descarcabil ca flyer, brosura, si alte elemente de grafica publicitara este integral proprietatea Cristea T. Sorin-Vasile PFA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul Cristea T. Sorin-Vasile PFA oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Clientului/Cumparatorului ii este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.panoramagardens.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului si/sau indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.panoramagardens.ro asupra Continutului. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal Cristea T. Sorin Vasile PFA.

Folosirea fara acordul nostru, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Puteti raporta orice eventuala incalcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa csorin@panoramagardens.ro.

Frauda
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: descarcare, editare, folosire in scopul publicitatii de imagini, texte, elemente de grafica web, elemente de grafica sub format descarcabil de pe site, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, fisiere de tip descarcabil ca flyer, brosura, si alte elemente de grafica publicitara ) vor fi pedepsite conform legii penale.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului www.panoramagardens.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.panoramagardens.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sorin@panoramagardens.ro.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.