Casele

Un loc cald și primitor pe care îl vei numi cu mândrie “acasă”!

Ești pe cale să experimentezi o calitate cum nu ai mai întâlnit. Implicându-ne cu trup și suflet pentru această comunitate, îți punem la dispoziție cea mai bună arhitectură, cea mai bună calitate a construcțiilor și cel mai atrăgător design interior.
Pentru că suntem dezvoltatori britanici, am adus pe piața românească experiența, învățăturile și predilecția pentru calitate care ne caracterizează. Noi nu construim doar niște case, noi creăm paradisuri în care poți să locuiești, să te joci și să crești, în care poți să îți trăiești viața la maxim.

Galerie exterior

Câteva lucruri despre locuințe:


Poți alege dintre casele tip duplex sau standard

 • Casele duplex au o suprafață construită de 119 m2
 • Casele standard au o suprafață construită de 129 m2

Ambele tipuri sunt amplasate pe loturi de teren de aproximativ 250 m2 .

*Date fiind aceste dimensiuni, pentru cei aflați la prima achiziție se percepe o reducere de 5% la TVA

Profitând de spațiul generos și bine luminat, am creat pentru tine locuințe cu camere largi și aerisite. Iar un spațiu deschis se încadrează perfect într-o atmosferă caldă care te invită să petreci o seară liniștită în familie.

Pentru mai multă intimidate, am integrat un sistem unic de pereți despărțitori care permit separarea spațiilor interioare pentru a crea un birou sau o cameră de joacă pentru copii.

Toate casele sunt dotate cu:

 • Trei dormitoare
 • Trei băi
 • Balcoane închise cu geamuri fumurii
 • Spațiu de parcare pentru două mașini
 • Grădină atât în fața casei, cât și în spate

 

Exterior

Toate casele sunt finalizate într-una din cele patru culori disponibile. Astfel, nu doar că punem în valoare imaginea de ansamblu a complexului, dar și asigurăm un mediu estetic mai plăcut pentru toți proprietarii. Culorile sunt prestabilite de echipa de design, astfel că dacă dorești o culoare anume, te rugăm să te asiguri că ai ales o casă disponibilă în acea nunață
Culorile disponibile sunt:

 • Off-white
 • Crem
 • Albastru pal
 • Gri pal

 

Happy 3059
Knauf 5343
Knauf 4741
STO 35137

 

Te rugăm să ții cont de faptul că nu este permisă schimbarea culorii după achiziție. Încercăm permanent să păstrăm aspectul și integritatea complexului Panorama Gardens pentru toți proprietarii.

 

Design ecologic pentru costuri reduse


Chiar dacă designul ecologic poate suna bine în teorie, beneficiile finale nu justifică întotdeauna investițiile făcute. Noi am ales să ne concentrăm pe acele elemente din designul ecologic care sunt atractive, sigure, și îți pot aduce economiile dorite:

 • Geam termopan cu 2 foi de sticla
 • Izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, iar in tavan izolatie din vata minerala de 30 cm

 • Grad mare de izolare a caramizilor folosite la pereti (25cm)
 • Incalzire centrala de 24kw


Misiunea noastră este să îți facem locuința cât mai eficientă din punct de vedere energetic. Prevenind pierderile de căldură prin sistemul de ferestre cu geam dublu, construcția rezistentă și buna izolație vor rezulta costuri reduse pentru încălzirea casei. În plus, suntem foarte atenți la detalii și alegem cu meticulozitate materialele pe care le folosim pentru a ne asigura că locuința ta nu va avea nevoie de prea multe reparații de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, dacă ceva nu funcționează bine încă de la început, îți oferim o garanție de două luni care să acopere costurile oricărei reparații.

Te rugăm să verifici termenii și condițiile din broșura noastră tehnică.

 

Plan Urbanistic Zonal
75 case
Spatii verzi:
Trotuare:
Parcari:
Drumuri:

Plan Urbanistic Zonal
Casa standard
40 Case
Marime: 129 m2
Teren: 250 m2

Casa standard
Casa duplex
35 Case
Marime: 119 m2
Teren: 250 m2

Casa duplex

 

Prezintă stadiul final al complexului, într-un ansamblu de 75 de case. Acesta este construit în mai multe etape, astfel încât să putem finaliza pe secțiuni construcțiile și segmentele relevante ale drumurilor de acces.Te rugăm să soliciți mai multe detalii despre casele disponibile pentru achiziție.

Poți consulta aici planurile parterului și ale primului etaj, atât pentru casele Duplex, cât și pentru cele standard.
Pentru mai multe detalii despre fiecare proprietate, inclusiv despre construcția lor și materialele folosite, te rugăm să soliciți broșura tehnică.