Finisaje

Finisaje interioare

Flexibilitatea și varietatea sunt lucruri care ne definesc. Vrem ca noua ta locuință să îți reflecte gusturile și stilul. Din acest motiv, îți oferim trei variante de a-ți crea și personaliza noua ta locuință perfectă.
Semifinisat

Semifinisat

Acesta este nivelul nostru standard de finisare. Noi îți oferim “scheletul” locuinței, lăsându-te pe tine să te ocupi în mare parte de interior. Sistemele de instalație sanitară și cele electrice, decorațiunile și podelele pot fi de asemenea realizate de tine în funcție de timpul și de bugetul tău. Aceasta este opțiunea perfecta pentru cei care vor să își găsească o nouă locuință la un preț cât mai mic.
Pentru a afla mai multe despre construcția caselor, alege opțiunea “semifinisat” și solicită broșura tehnică.

Complet finisat

Complet finisat

În colaborare cu unii dintre cei mai pricepuți designeri specializați în finisaje interioare moderne, am creat pentru tine o casă care să te inspire. De la finisajele din băi și până la pereți, casa ta va radia bun gust, confort și eleganță. Vino să arunci o privire peste un model de casă sau urmărește imaginile cu proiecția digitală a acesteia, pentru a afla cum va arăta exact viitoarea ta locuință.
Pentru clienții care doresc să se mute rapid și fără prea multă bătaie de cap, opțiunea complet finisat (care este disponibilă pentru costuri suplimentare) este cu siguranță cea mai potrivită alegere. Noi ne mândrim cu acest design și suntem siguri că acesta îți va aduce ani de bunăstare, pace și confort. Nu trebuie decât să deschizi ușa și să iți muți lucrurile înăuntru. 
Te vei simți imediat ca acasă!

Finisare personalizată

Finisare personalizată

Unii proprietari doresc să locuiască într-un mediu personalizat în totalitate, iar designerii noștri sunt pregătiți să accepte provocarea. Cu toate că prețul este mai ridicat, interiorul casei va fi exact pe gustul tău, finisat după specificațiile și dorințele tale – o adevărată reflexie a ta.
Pentru a afla mai multe despre opțiunea “Finisare personalizată”, solicită o întâlnire cu unul dintre designerii parteneri.


Pentru detalii despre opțiunea “Complet finisat”, solicită broșura de finisaje.