Panorama Gardens este construit de o companie din Marea Britanie cu o experiență în domeniu de peste 30 de ani. Dezvoltatorul aduce pe piața românească atenția pentru detalii, designul deosebit și calitatea de top a materialelor, asigurându-se în acelați timp că produsul nal re ectă în totalitate nevoile locale.

Rod Thomas

Rod Thomas are o experiență în dezvoltare și investiții imobiliare, care datează din 1982 – adică de 34 ani.
Aceasta include 7 ani ca dezvoltator în Londra, construind noi proprietăți, făcând renovări ample și transformarea caselor în apartamente.
El a fost, de asemenea, implicat în etapa incipentă pentru planificarea unor proiecte variate, precum o importantă stațiune turistică în Antigua, Caraibe, și două blocuri de 17 etaje în Brașov, România.

Oliver Rotter

Oliver Rotter are peste 5 ani experiente in constructiile civile. Pana in prezent a facut parte in peste 20 de proiecte toate de succes. Una din calitatile lui este supravegherea subcontractorilor asigurandu-se ca totul decurge conform planului de constructie.

Joe Farrington

Joe Farrington este un inginer constructor cu peste 30 ani de experiență în Africa, Orientul Mijlociu și Europa, în cadrul unor organizații de construcții britanice, contractate la nivel național și internațional, cu o expertiză în construcții de infrastructură, substructură și superstructuri.

Sorin Cristea

Cristea Sorin este directorul de vanzari si marketing pentru intreg proiectul inca de la inceput. El a conceput strategia de marketing, dar si de vanzari si s-a facut remarcat prin ideile creative prin care a realizat toate materialele de marketing (website, brosura, flyer, video de prezentare, etc).